Behandlinger
Nedenfor ses de behandlingstyper som klinikken tilbyder.
Massage
Massage er for dig, som for eksempel har smerter i skulder- og nakkeområde, lænd og arme. Jeg kan tilbyde en dybdemassage, som jeg meget ofte kombinerer med anden behandling, fordi det giver en markant hurtigere og et mere vedholdende resultat. Derudover er massage et effektivt redskab til at opnå velvære og en afslappet fornemmelse i kroppen.

Luksus massage er for dig, der har brug for at blive dejlig afstresset. Massagen foregår med lange blide bevægelser over hele kroppen - hvor jeg især koncentrerer mig om at behandle de forskellige akupunkturområder, der virker beroligende, og sluttes af med massage af hovedbunden. Under hele behandlingen vil der være afslappende musik og iøvrigt helt ro. Massagen foretages med duftende, æteriske olier, der beroliger sindet.

Zoneterapi
Zoneterapi er en yderst behagelig, afslappende og effektiv behandlingsform, som i lighed med akupunktur er virksom på mange forskellige uballancer i kroppen. Hovedformålet ved en zoneterapibehandling er naturligvis at fjerne dit problem, men sidegevinsten vil automatisk være, at du efterfølgende vil føle dig behageligt afstresset og i ballance. Behandling med zoneterapi kan både bruges som behandlingsform, hvis der er et specifikt problem og som "wellness" behandling, hvis du trænger til at forkæle din krop og din sjæl.

Akupunktur
Akupunktur er en særdeles effektiv behandlingsform, som kan afhjælpe mange akutte og kroniske lidelser. Som eksempel kan der nævnes:

Fertilitetsproblemer
Føleforstyrrelser
Ischias
Knæledsproblemer
Menstruationssmerter
Migræne
Psykisk ubalance
Smertebehandling
Stress-symptomer
Tennisalbue
Akupunktur arbejder ud fra en kinesisk helhedstænkning, hvor man ved hjælp af nåle giver kroppen lige nøjagtig de beskeder man ønsker for at opnå et succesfuldt resultat.

NLP psykoterapi
NLP er for dig der har brug for samtale til at skabe balance i sindet.
Jeg benytter elementer fra NLP i forbindelse med mange af de andre behandlinger uden ekstra omkostninger.

Fodpleje
Fodpleje er for dig som ønsker smukke, velplejede og glade fødder. Behandlingen foregår på klinikken, i dit hjem eller i samarbejde med virksomheder og plejecentre, hvor jeg kan tilbyde en klinisk fodbehandling. Behandlingen består af et velduftende fodbad, efterfulgt af:

Negleklipning/slibning
Eventuel bøjlebehandling ved nedgroede negle
Fjernelse af ligtorne og hård hud
Behandlingen afsluttes med en behagelig fodmassage
Luksus fodpleje er til dig, der virkelig ønsker at forkæle dig selv og dine fødder. Den består yderligere af et fodbad med æteriske olier, dybdemassage af fødder og lægmuskler samt lakering af negle.

Lakering af tånegle
Denne behandling forkæler dig med en ny og forfriskende farve på dine tånegle bestående af 1 lag lak.


Min profil
Profil
En kort beskrivelse af mig.
Min baggrund
Mit navn er Jannie Halle. Jeg har i mange år interesseret mig for mennesket. Det, at være i stand til at kunne skabe balance for den enkelte både fysisk og pskykisk, er noget jeg brænder for. Min interesse opstod i forbindelse med, at jeg på egen hånd oplevede, hvor effektiv alternativ behandling kan være. Det blev grundstenen til et helt nyt liv - en helt ny tankegang og dermed grundlaget for Halleklinikken.

Jeg er uddannet FDZ-Zoneterapeut, Lægeeksamineret fodplejer, massør, NLP psykoterapeut samt Traditionel kinesisk akupunktør i overensstemmelse med sundhedsministeriets krav om niveau, ved Scandinavian College of Acupuncture. Klinikken har i de første 5 år været under supervision af læge. Efterfølgende har jeg løbende videreuddannet mig.

Privat lader jeg op ved lange gåture i naturen, massere af kreative projekter og samvær med min dejlige familie.

Uddannelser
1997 - FDZ-Zoneterapeut og massør
1999 - Lægeeksamineret fodplejer
2001 - Traditionel kinesisk akupunktør
2012 - NLP-psykoterapeut
Løbende har jeg taget flere kurser for at holde mig opdateret og for at udvide mine kompetencer.